muziek
evenementen.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Muziek

 • Artiestenbureau
  Artiesten boeken bij boekingskantoor boek-entertainment.nl
  http://www.boek-entertainment.nl
 • Bruiloft- en feest dj
  De Bruiloft- en Feest DJ is een professionele drive-in-show, voor al uw bruiloften en feesten. Met meer dan 15 jaar ervaring en een uitgebreide muziek collectie maken wij van ieder feest een onvergetelijke happening.
  http://www.bruiloftenfeestdj.nl
 • Dj trouwfeest
  Uw bruiloft is onze passie ! Het kiezen van de juiste bruiloft DJ is zeer bepalend voor de sfeer van jullie feest. Onze passie is het creëren van een onvergetelijk feest waar nog lang over zal worden nagepraat.
  http://www.bruiloftdj-huwelijkdj.nl
 • Jazz band of jazz trio boeken
  Bij de Jazz Centrale boek je makkelijk een professionele jazzband, jazz trio of jazz combo voor je feest of evenement.
  http://www.jazzcentrale.nl
 • Jazz is more jazztrio
  Jazz, swing, latin en pop, dit trio beheerst het allemaal. Of het nu gaat om achtergrondmuziek op uw receptie of bedrijfsfeest, dansbare muziek op uw bruiloft of een muzikaal moment bij een speciale gebeurtenis: deze ervaren professionals kleden uw gelegenheid perfect muzikaal aan. De flexibele formatie, bestaande uit contrabas, gitaar en saxofoon leent zich eveneens uitstekend voor persoonlijke wensen, bij u thuis of op locatie. Jazz is More is eventueel ook in te huren als duo (gitaar en saxofoon) of uit te breiden met zang en/of drums. Op onze site vind u foto\'s, geluidsfragmenten, informatie over de band, en is er de mogelijkheid om online vrijblijvend een offerte aan te vragen.
  http://www.jazzismore.nl
 • Jazz trio jazztraffic
  Jazz Trio JazzTraffic verzorgt live achtergrond muziek voor recpeties, borrels en diners met easy listening jazz en diner muziek.
  http://www.jazztraffic.nl/
 • Jazztrio jazz supply
  Jazz Trio “Jazz Supply” De muziek van dit jazztrio wordt gevormd door de combinatie van gitaar, saxofoon en contrabas. De band Klinkt zoals een echte jazzband hoort te klinken: licht swingend met een jazzy geluid. Voeg hier wat latin invloeden bij en de sound voor uw feest is compleet. Het trio speelt achtergrondmuziek op de meest uiteenlopende aangelegenheden en zorgt voor een gezellige sfeer op uw receptie, diner, bedrijfsfeest of gala. Maar ook voor een informele borrel, een bruiloft, verjaardag of etentje met intimi is Jazz supply heel geschikt. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op
  http://www.jazzsupply.nl
 • Majazztic
  Wij zijn Majazztic. Heeft u een borrel, receptie, diner, opening of een ander evenement en u wilt live muziek, dan spelen wij daar met veel plezier. Er kan in verschillende samenstellingen worden opgetreden. Zo kan voor formele gelegenheden in duo (gitaar en saxofoon) worden opgetreden. Voor feestelijke gelegenheden is het mogelijk om een bassist toe te voegen.
  http://www.majazztic.nl/
 • Marokkaanse evenementen

  http://www.roebla.nl
 • Openingsact miss charlie
  Miss Charlie, een openingsact van drie saxofonistes gebaseerd op wereldberoemde saxsolo\'s. De solo\'s zijn geen solo\'s meer, maar worden in driestemmige arrangementen gebracht in een grote showmedley. Stoer, stylish en opzwepend tegelijk. Je herkent de muziek en je kan gegarandeerd niet stil blijven staan of zitten. Natuurlijk komen \"Bakerstreet\" en \"Pick up the Pieces\" aan bod, maar laat je verrassen door de veelheid aan nummers waarin saxofoon de show steelt en het feestje letterlijk máákt!
  http://www.misscharlie.nl

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Muziek